Impreuna vom cauta si identifica oferta cea mai buna pentru dvs. de la unul din dealerii parteneri din Germania, Belgia sau Olanda.

Prin contractele bilaterale incheiate cu dealerii parteneri, garantam transparenta atat in ce priveste rulajul autoturismului cat si starea tehnica si estetica a acestuia, in acest fel avem garantia unei achizitii sigure, cu o descriere detaliata a autoturismului.

Toate autoturismele dispun de inspectie optica si tehnica pe 11 nivele: Instrumente de bord, Motor, Cutie de viteze, Directie, Suspensie, Frane, Nivel decibeli, Climatizare, Navigatie, Scaune incalzite, Caroserie

Odata luata decizia, vom emite factura proforma de avans, iar autoturismul va ajunge la noi impreuna cu dosarul complet de inmatriculare in termenul standard de 6-10 zile. Acesta poate suferi modificari in functie de conditii meteo sau zile libere legale.

Pe factura de achizitie si cea finala sunt specificate tipul autoturismului, seria de sasiu si rulajul.

Toate autoturismele sunt asigurate pe durata transportului.

La cerere oferim asistenta de eliberare numere provizorii respectiv definitive.

Avantajele autoturismului pe comanda:

– va alegeti autoturismul cel mai aproape de preferinte (model, an, motor, dotari)

– cunoasteti exact starea reala a autoturismului

– evitati drumuri suplimentare alocate vizionarilor la distanta

NU facem reparatii/cosmetica auto, in ideea ca viitorii posesori sa cunoasca in detaliu si transparent autoturismul pe care l-au vizionat si l-au ales. Pentru a va convinge accesati “Stoc auto